SAKARYA / HENDEK - Fatih Ortaokulu

Ara

Fatih İlkokulu ve Ortaokulu olarak Aralık ayında da çalışmalarımız tüm hızıyla devam etti. Misyonumuz çerçevesinde yılın son ayınıda dolu dolu geçirdik. Yapılan çalışmalar;

• Nehrin Çocukları Takımıyla Kenetleniyor
  • LGS rehberlik semineri
  • Harezmi çalışmaları
  • Dilimizin Zenginlikleri (Sözlük ve Afiş Tasarımı)
  • Okul Sporları Masa Tenisi Turnuvası İlçe ÜÇÜNCÜLÜĞÜ
  • Yerli Malı Haftası Kutlamaları (Togg Otomobili)
  • Gazze'de şehit olan 6000 çocuk için 6000 fidan dikimi.
  • Çedes Projesi kapsamında HGM ziyareti.

Ara

İlçemizde yapılan Okul Sporları Masa Tenisi Yıldız Öğrenciler kategorisinde okulumuz erkek öğrenci takımı ilçe 3.sü olarak bir başarı daha kazanmıştır. Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer BUĞRAHAN ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Kas

Geleceğe Nefes Cumhuriyete Nefes  sloganıyla 11.11 Milli Ağaçlandırma Gününde  fidanlar okulumuz bahçesinde toprakla buluştu. Hendek Orman İşletme Müdürlüğü ile okulumuz tarafından gerçekleştirilen etkinlik  kurum temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla keyifli bir şekilde kutlandı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Beylice Ortaokulu tarafından düzenlenen Kırsal Mahalle Köy Okulları Masa Tenisi Turnuvasında okulumuz; erkekler kategorisinde üçüncü, kızlar kategorisinde ikinci olmuştur. Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer BUĞRAHAN ve başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümü okulumuzda hazırlanan programla kutlandı. Emeği geçen tüm yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!