SAKARYA / HENDEK - Fatih Ortaokulu

Saim TUNÇ - Okul Müdürü

1982 Yılında, Kocaeli ili Kandıra ilçesinde dünyaya gelen Saim TUNÇ, sırasıyla Hendek Cumhuriyet İlkokulu´nu, ardından da Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi´ni bitirmiştir. 2000 yılında liseden mezun olduktan sonra Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği´ne başlamış ve 2004 yılında da üniversiteden mezun olmuştur. 2006 yılında Hendek Kocatöngel AKV İlkokulu´nda meslek hayatına başlayan Saim TUNÇ sırasıyla Soğuksu İlkokulu´nda öğretmenlik ve Müdürlük, Yeşilyurt İlkokulu´nda da Müdür Yardımcılığı görevlerini yapmıştır. Sonrasında Hendek Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu´nda da 8 ay gibi bir süre Müdürlüğe vekalet etmiştir. 27/08/2018 tarihinde okulumuzda Okul Müdürü olarak göreve başlamıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.